Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Yum Taent Kwa - komkommersalade

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Yum Taent Kwa
komkommersalade
Ingrediënten:
1 komkommer
1 rode ui
1 rode lombok
1 rawit
50 ml azijn
4 eetl suiker

Bereiding:
Snijd de ui en de komkommer in dunne plakjes. Snijd de lombok enb de rawit fijn. Verhit in een wok/wadjan de azijn samen met de suiker en roer totdat de suiker is opgelost. Meng dan de lombok en de rawit erdoor en giet deze saus over de gemengde komkommer/uit. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 175 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110721