banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 4 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
IconWrite a comment
Yum Tawai - gemengede groenten met saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 

Yum Tawai
gemengede groenten met saus


Ingrediënten:
500 gr aubergine
500 gr kouseband
500 gr kangkung
1/2 rode parika
500 gr tauge
1/2 bananenbloem
500 gr bamboescheuten
water
citroensap

garnering:
1/2 theel sesam zaad
1 eetl bawang goreng

Bereiding:
Snijd de bloem in stukken en wrijf deze in met citroensap en daarna kook deze voor 5 minuten en laat het dan uitlekken. Snijd de aubergine, de kouseband, de bamboe en de kangkung in stukjes. Blancheer de groenten daarna en laat deze uitlekken en meng het door elkaar. Giet de saus erover en strooi de sesamzaad en de bawang goreng erover en serveer.


Yum Tawai saus

ingrediënten:
1 eetl asem
1/2 theel sesam zaad
2 eetl palmsuiker
1 eetl vissaus
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
125 ml santen

Bereiding:
Verhit in een wok de santen met de curry pasta en voeg de overige ingrediënten toe en laat en voor een paar minuten zachtjes sudderen.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 127 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
38879969