logo

Recente Reacties

  • Sambal Miso

    dragon 5 days ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 6 days ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 2 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
     
  • Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui

    René 3 weeks ago
    Biefstuk werkt prima.
     
  • Ayam paniki - een wat hete kip

    Asiancook 1 month ago
    Valt mee, veel van de hitte verdwijnt bij het sudderen. Als 11 al veel is dan nooit een recept proberen ...

Yum Tawai
gemengede groenten met saus


Ingrediënten:
500 gr aubergine
500 gr kouseband
500 gr kangkung
1/2 rode parika
500 gr tauge
1/2 bananenbloem
500 gr bamboescheuten
water
citroensap

garnering:
1/2 theel sesam zaad
1 eetl bawang goreng

Bereiding:
Snijd de bloem in stukken en wrijf deze in met citroensap en daarna kook deze voor 5 minuten en laat het dan uitlekken. Snijd de aubergine, de kouseband, de bamboe en de kangkung in stukjes. Blancheer de groenten daarna en laat deze uitlekken en meng het door elkaar. Giet de saus erover en strooi de sesamzaad en de bawang goreng erover en serveer.


Yum Tawai saus

ingrediënten:
1 eetl asem
1/2 theel sesam zaad
2 eetl palmsuiker
1 eetl vissaus
1 eetl rode curry pasta (zie recept)
125 ml santen

Bereiding:
Verhit in een wok de santen met de curry pasta en voeg de overige ingrediënten toe en laat en voor een paar minuten zachtjes sudderen.

Add comment

Submit

who is online

We have 196 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44139960