banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 4 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 5 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 5 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 6 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ase Lidah
gestoofde tong in kruidige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tong (rund)
1000 ml water
1 theel zout
2 salam blaadjes
2 cm jahe
2 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
3 eetl olie
 
11 sjalotjes
7 teentjes knoflook
3 groen lomboks
3 rode lomboks
600 ml kokosmelk
1/2 theel trassi
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de tong toe. Laat dit 2 minuten staan en schep deze eruit en verwijder de buitenste huid. Voeg de tong weer toe aan het water samen met het zout, de salam, de jahe, de serer en de jeruk purut en kook deze gaar. Haal de tong eruit en snijd deze iin plakjes.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe en roer. Vervolgens de tong en de kokosmelk toevoegen en roer. Dan de trassi, de kecap, het zout en de peper toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 281 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37182731