banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ase Lidah
gestoofde tong in kruidige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tong (rund)
1000 ml water
1 theel zout
2 salam blaadjes
2 cm jahe
2 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
3 eetl olie
 
11 sjalotjes
7 teentjes knoflook
3 groen lomboks
3 rode lomboks
600 ml kokosmelk
1/2 theel trassi
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de tong toe. Laat dit 2 minuten staan en schep deze eruit en verwijder de buitenste huid. Voeg de tong weer toe aan het water samen met het zout, de salam, de jahe, de serer en de jeruk purut en kook deze gaar. Haal de tong eruit en snijd deze iin plakjes.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe en roer. Vervolgens de tong en de kokosmelk toevoegen en roer. Dan de trassi, de kecap, het zout en de peper toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 287 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40675030