Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Ase Lidah - gestoofde tong in kruidige romige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ase Lidah
gestoofde tong in kruidige romige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tong (rund)
1000 ml water
1 theel zout
2 salam blaadjes
2 cm jahe
2 sereh stengels
3 jeruk purut blaadjes
3 eetl olie
 
11 sjalotjes
7 teentjes knoflook
3 groen lomboks
3 rode lomboks
600 ml kokosmelk
1/2 theel trassi
4 eetl kecap manis
1 theel zout
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en voeg de tong toe. Laat dit 2 minuten staan en schep deze eruit en verwijder de buitenste huid. Voeg de tong weer toe aan het water samen met het zout, de salam, de jahe, de serer en de jeruk purut en kook deze gaar. Haal de tong eruit en snijd deze iin plakjes.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in stukjes. Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes en de knoflook voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks toe en roer. Vervolgens de tong en de kokosmelk toevoegen en roer. Dan de trassi, de kecap, het zout en de peper toevoegen en laat het geheel zachtjes sudderen totdat alles gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 113 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233673