banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Asem-Asem Babat - gestoofde rumen in frisse saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem-Asem Babat
gestoofde rumen in frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rumen (koe of lam/geit)
2 salam blad
water

3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
2 rode lomboks
1 salam blad
2 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 theel zout
2 groene tomaten
2 eetl asamwater
400 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met de rumen en de salam en kook deze gaar. Schep de rumen uit de pan en snijd deze in stukjes.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam, de serai en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de rumen toe en meng goed.
Dan het water en de asamwater toevoegen en kook het geheel gaar en todat de saus indikt.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40570017