1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Nick 26 days ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Connie 1 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 4 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem-Asem Babat
gestoofde rumen in frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rumen (koe of lam/geit)
2 salam blad
water

3 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 groene lomboks
2 rode lomboks
1 salam blad
2 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
1 theel zout
2 groene tomaten
2 eetl asamwater
400 ml water
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan water samen met de rumen en de salam en kook deze gaar. Schep de rumen uit de pan en snijd deze in stukjes.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes en de lomboks in schuine ringen. Snijd de tomaten in blokjes.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks, de salam, de serai en de jeruk purut voor 5 minuten. Voeg dan de rumen toe en meng goed.
Dan het water en de asamwater toevoegen en kook het geheel gaar en todat de saus indikt.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 132 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35976594