1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Asem-Asem Daging
rundvlees in een lichte frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2000 ml water
4 theel asamwater
50 gr sperziebonen
4 teentjes knoflook
5 sjalotjes
2 rode lomboks
2 groene gendot (habanero)
2 salam blaadjes
1 cm laos
4 groene tomaten
3 eetl kecap manis
2 theel zout
2 eetl palmsuiker
1 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in dunne plakjes. Snijd de sperziebonen in stukjes, de knoflook in plakjes, de peper in ringen en de sjalotjes fijn. Snijd de tomaten in partjes.
Verhit in een pan het water en kook het vlees 3/4 gaar. Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de sjalotjes, de pepers, de salam, de laos en de tomaten toe en bak dit voor 4 minuten. Voeg het dan toe aan het vlees en breng aan de kook.
Dan de kecap, het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed. Vervolgens het asamwater en de sperziebonen toevoegen en kook het geheel zachtjes verder gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 72 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35399804