Recente reacties

Shaun 2 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Asem-Asem Iga Sapi - stoofpotje van rundvlees met boontjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Asem-Asem Iga Sapi
stoofpotje van rundvlees met boontjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr runderribben
1500 ml water
2 salam blad
6 teentjes knoflook
3 sjalotjes
3 groene lomboks
3 rode lomboks
2 cm lengkuas/laos
100 gr sperziebonen
5 belimbing wuluh
1 tomaat
10 gr asam/tamarinde opgelsot in 25 ml water
2 eetl zout
25 gr palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukken. Verhit in een pan het water samen met het vlees en de salam en kook het vlees gaar. Schep uit de pan en laat 1500 ml bouillon achter.
Snijd de sjalotjes en de knoflook in dunne plakjes, de lomboks in ringen en de belimbing en de tomaat in stukjes. Snijd de boontjes in 3cm lange stukken.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes, de knoflook, de lomboks en de laos voor 5 minuten. Voeg dan de bouillon, het vlees, de boontjes, de belimbing, de tomaat, het asamwater, het zout en de palmsuiker toe en kook het geheel zachtjes gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41181912