banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Jcm Avatar
Jet van Steijn 1 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
Om de schelpen te verwijderen eerst koken toch? Geen idee hoe ik ze anders uit hun schelpje moet halen.
Icon Write a comment
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 

Solamu
gehaktballetjes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 rundergehakt
150 gr rundvlees
100 gr garnalen
100 gr wortelen
4 eetl rijstmeel
3 eieren
2 teentjes knoflook
5 koriander blaadjes
1/4 lentjeui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
1/2 theel melkpoeder
1 theel bloem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de koriander en de lenteui fijn. Snijd het rundvlees fijn en hak de garnalen grof en rasp de wortelen.Meng alle ingrediënten, behalve de rijstmeel, de bloem en 2 eieren goed door elkaar en vorm hiervan balletjes.
Stoom de balletjes in 30 minuten gaar. Klop de eieren op. Bestuif de eieren met het bloem, wentel deze door de eieren en dan door de rijstmeel. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur de balletjes goudbruin.

Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 81 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36639019