Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Solamu - gehaktballetjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 

Solamu
gehaktballetjes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 rundergehakt
150 gr rundvlees
100 gr garnalen
100 gr wortelen
4 eetl rijstmeel
3 eieren
2 teentjes knoflook
5 koriander blaadjes
1/4 lentjeui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
1/2 theel melkpoeder
1 theel bloem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de koriander en de lenteui fijn. Snijd het rundvlees fijn en hak de garnalen grof en rasp de wortelen.Meng alle ingrediënten, behalve de rijstmeel, de bloem en 2 eieren goed door elkaar en vorm hiervan balletjes.
Stoom de balletjes in 30 minuten gaar. Klop de eieren op. Bestuif de eieren met het bloem, wentel deze door de eieren en dan door de rijstmeel. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur de balletjes goudbruin.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40924890