Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Solamu - gehaktballetjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Solamu
gehaktballetjes


Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 rundergehakt
150 gr rundvlees
100 gr garnalen
100 gr wortelen
4 eetl rijstmeel
3 eieren
2 teentjes knoflook
5 koriander blaadjes
1/4 lentjeui
1/2 theel zout
1/2 theel palmsuiker
1 theel peper
1/2 theel melkpoeder
1 theel bloem
olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de knoflook, de koriander en de lenteui fijn. Snijd het rundvlees fijn en hak de garnalen grof en rasp de wortelen.Meng alle ingrediënten, behalve de rijstmeel, de bloem en 2 eieren goed door elkaar en vorm hiervan balletjes.
Stoom de balletjes in 30 minuten gaar. Klop de eieren op. Bestuif de eieren met het bloem, wentel deze door de eieren en dan door de rijstmeel. Verhit de olie in een wok/wadjan en frituur de balletjes goudbruin.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 119 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186318