Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Sosis Solo - gevulde flensjes
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Sosis Solo 2
gevulde flensjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
125 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 theel zout

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten vulling:
200 gr lamsgehakt
1 ei
3 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 eetl jinten
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
3 kemiri noten
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat flensje:
bereiding flensje:
Klop de eieren om samen met de santen en het zout. Verhit een koekepan en bak van het mengsel 15 dunne omeletjes.

Cara membuat vulling:
bereiding vulling:
Rooster de kemiri droog in een koekepan en wrijf deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit een wok de olie en bak het gehakt samen met de jinten, de ketumbar, de sjalotten, de knoflook, het ei en de santen en bak het droog. Roer dan het zout en de palmsuiker erdoor.

Cara membuat sosis:
bereiding sosis:
vul elk flensje met de vulling en rol deze op. Stoom de rolletjes voor 25 minuten en serveer deze met een pittige sambal.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 44 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909675