banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sosis Solo 2
gevulde flensjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
125 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 theel zout

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten vulling:
200 gr lamsgehakt
1 ei
3 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 eetl jinten
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
3 kemiri noten
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat flensje:
bereiding flensje:
Klop de eieren om samen met de santen en het zout. Verhit een koekepan en bak van het mengsel 15 dunne omeletjes.

Cara membuat vulling:
bereiding vulling:
Rooster de kemiri droog in een koekepan en wrijf deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit een wok de olie en bak het gehakt samen met de jinten, de ketumbar, de sjalotten, de knoflook, het ei en de santen en bak het droog. Roer dan het zout en de palmsuiker erdoor.

Cara membuat sosis:
bereiding sosis:
vul elk flensje met de vulling en rol deze op. Stoom de rolletjes voor 25 minuten en serveer deze met een pittige sambal.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 57 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252574