Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sosis Solo - gevulde flensjes

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sosis Solo 2
gevulde flensjes

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
125 ml santen cair (dunne kokosmelk)
1 theel zout

Bahan-bahan vulling:
ingrediënten vulling:
200 gr lamsgehakt
1 ei
3 eetl santen asli (dikke kokosmelk)
1/2 eetl jinten
5 sjalotten
3 teentjes knoflook
1/2 theel ketumbar
3 kemiri noten
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eetl olie

Cara membuat flensje:
bereiding flensje:
Klop de eieren om samen met de santen en het zout. Verhit een koekepan en bak van het mengsel 15 dunne omeletjes.

Cara membuat vulling:
bereiding vulling:
Rooster de kemiri droog in een koekepan en wrijf deze daarna fijn. Snijd de sjalotten en de knoflook fijn. Verhit een wok de olie en bak het gehakt samen met de jinten, de ketumbar, de sjalotten, de knoflook, het ei en de santen en bak het droog. Roer dan het zout en de palmsuiker erdoor.

Cara membuat sosis:
bereiding sosis:
vul elk flensje met de vulling en rol deze op. Stoom de rolletjes voor 25 minuten en serveer deze met een pittige sambal.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 135 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41930767