logo

Recente Reacties

  • Daging smoor - Gestoofd rundvlees

    Peranakan 1 month ago
    Kecap vergeten? Te weinig?
     
  • Cucur

    dragon 2 months ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 2 months ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 months ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 months ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
Sukun Goreng Udang
gebakken broodvrucht met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr broodvrucht
3 eetl tapioca bloem
150 gr garnalen
1 lente-ui
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eieren
1 eiwit
150 gr paneermeel/panko
olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de broodvrucht gaar en pureer deze daarna. Hak de garnalen fijn en snijd de lente-ui fijn.
Meng de broodvrucht met de tapioca, de garnalen, de lente-ui, de palmsuiker, het zout, de peper en de eieren en meng het tot een homogene massa.
Neem een eetl van de massa en vorm een platte ronde vorm. Wentel het door het eiwit en de paneermeek.
Verhit in een pan de olie en bak het daarna bruin en gaar. Serveer.

Add comment

Submit

who is online

We have 141 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44408799