Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Sukun Goreng Udang - gebakken broodvrucht met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sukun Goreng Udang
gebakken broodvrucht met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr broodvrucht
3 eetl tapioca bloem
150 gr garnalen
1 lente-ui
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eieren
1 eiwit
150 gr paneermeel/panko
olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de broodvrucht gaar en pureer deze daarna. Hak de garnalen fijn en snijd de lente-ui fijn.
Meng de broodvrucht met de tapioca, de garnalen, de lente-ui, de palmsuiker, het zout, de peper en de eieren en meng het tot een homogene massa.
Neem een eetl van de massa en vorm een platte ronde vorm. Wentel het door het eiwit en de paneermeek.
Verhit in een pan de olie en bak het daarna bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41911679