banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 7 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 8 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 9 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Sukun Goreng Udang - gebakken broodvrucht met garnalen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sukun Goreng Udang
gebakken broodvrucht met garnalen

Bahan-bahan:
ingrediënten:
250 gr broodvrucht
3 eetl tapioca bloem
150 gr garnalen
1 lente-ui
1 theel peper
1/2 theel palmsuiker
1/2 theel zout
2 eieren
1 eiwit
150 gr paneermeel/panko
olie

Cara membuat:
bereiding:
Stoom de broodvrucht gaar en pureer deze daarna. Hak de garnalen fijn en snijd de lente-ui fijn.
Meng de broodvrucht met de tapioca, de garnalen, de lente-ui, de palmsuiker, het zout, de peper en de eieren en meng het tot een homogene massa.
Neem een eetl van de massa en vorm een platte ronde vorm. Wentel het door het eiwit en de paneermeek.
Verhit in een pan de olie en bak het daarna bruin en gaar. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 196 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37724586