1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Piendang Serani

Bahan-bahan:
Ingredienten:
1 kip
6 eetl olie
250 ml water
1 theel asem
2 eetl water
1 serehstengel, gekneusd
zout naar smaak
1/2 eetl limoensap

Haluskan:
boemboe:
2 sjalotten
2 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 cm laos
2 cm kunyit (kurkuma)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng de asem met de eetlepels water en meng dit met het zout. Snijd de kip in stukken en wrijf deze in met het asemwater en laat het 1 uur marineren. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Dan de stukken kip toevoegen en deze rondom bruin bakken. Dan het water en de serehstengel toevoegen en het geheel langzaam gaar stoven. Op het laatst het limoensap doorroeren en serveren.

who is online

We hebben 90 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005315