1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

R.H.Kummer
Beste mensen,
Waar in Nedeerland is de oncom te bestellen?
Groet
R.H.Kummer

@ zie forum
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Heerlijke recepte heb u , dank u wel .
Eufrasia .J.M.van Oijen - de Bruin .
Ziet er heerlijk uit uw recepten
Pasteitjes in Joomla Article
Anton Hendrikx
wat is mesoyi bast? Bast van de assem/tamarinde boom, zo ja wat is alternatief?
Chris
Hallo,
Net zijn mijn eerste pasteitjes faliekant mislukt. Het recept voor het deeg was: 500gr. zelf...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Pinadar
gepeperde kip uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1 kg)
2 eetl geraspte kokos
100 ml water
4 jeruk purut blaadjes
3 salam blaadjes
1/2 theel zout
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 kemiri noten
5 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 serehstengels
2 cm jahe
2 theel witte peper
2 eetl andaliman peper (anders Szechuanpeper)
1 kippen lever
 
Cara membuat:
bereiding:
Grill of rooster de kip boven een houtskoolvuurtje rondom zonder dat deze verbrand. Snijd de kip daarna in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu totdat het begint te geuren (4 minuten). Voeg dan de kip, de kokos, de salam, de jeruk purut, het zout en het water toe en meng alles goed. Laat het geheel zachtjes afgesloten sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 158 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34422648