Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Pinadar - gepeperde kip uit Noord-Sumatra
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Pinadar
gepeperde kip uit Noord-Sumatra

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip (1 kg)
2 eetl geraspte kokos
100 ml water
4 jeruk purut blaadjes
3 salam blaadjes
1/2 theel zout
4 eetl olie
 
Haluskan:
bumbu:
6 kemiri noten
5 rode lomboks
4 rode rawits
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
2 serehstengels
2 cm jahe
2 theel witte peper
2 eetl andaliman peper (anders Szechuanpeper)
1 kippen lever
 
Cara membuat:
bereiding:
Grill of rooster de kip boven een houtskoolvuurtje rondom zonder dat deze verbrand. Snijd de kip daarna in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu totdat het begint te geuren (4 minuten). Voeg dan de kip, de kokos, de salam, de jeruk purut, het zout en het water toe en meng alles goed. Laat het geheel zachtjes afgesloten sudderen totdat de kip gaar is geworden en de saus is ingedikt.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 140 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40909732