1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Pindang Serani 2

bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 serehstengel, gekneusd
3 djeruk perut blaadjes
3 limoenen, uitgeperst
zout naar smaak
5 eetl. olie
250 ml water

Haluskan:
boemboe:
9 sjalotten
7 rode rawits
3 lomboks (spaanse pepers)
5 teentjes knoflook
3 cm laos (galangal)
3 cm turmeriek (kunjit)
1 theel. asem (tamarinde)

Cara membuat:
bereiding:
Maak de kip schoon en snijd deze in stukken. Wrijf of maal de sjalotten, de knoflook, de rawits, de lomboks, de laos, de kunjit zeer fijn tot een boemboe (pasta). Meng door deze pasta de asem.
Fruit de boemboe in een wok/wadjan, voeg de gekneusde serehstengel toe en fruit het geheel voor zo'n 5 minuten. Voeg dan de kip toe en bak dit bruin, maar niet gaar.
Voeg vervolgens het water, het limoensap en de djeruk perut blaadjes toe en stoof het vlees in zo'n 30 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 62 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34258078