banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Dak Galbi - pittige kip met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Galbi
pittige kip met groenten

ingrediënten:
450 gr kippedijen (ontbeend)
250 gr rijst cakes
1/2 chinese kool
9 perilla blaadjes
2 sjalotjes
1 zoete aardappel
2 eetl olie
2-4 eetl water
 
garnering:
geroosterde sesam zaadjes
perilla blad
 
ingrediënten saus:
3 eetl doenjang
2 eetl kecap manis
2 eetl gedroogde chili vlokken
3 teentjes knoflook
2 theel kerrie poeder
2 cm jahe
2 eetl rijstwijn
1 eetl palmsuiker
1 eetl sesam olie
1/2 theel peper
 
bereiding;
Hak de knoflook en de jahe fijn. Meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar. Meng de helft van de saus met het vlees. Snijd de kool en de perilla blaadjes in stukjes en de zoete aardappel in dikke stukjes.
Verhit in een pan de olie en leg het vlees erin, daarover de kool, de helft van de perilla, de zoete aardappel en de rijstcakes en giet de rest van de saus erover.
Wanneer het begint de bakken, schep dan alles goed door elkaar en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan het water toe en bak het zachtjes voor 8 minuten verder. Schep dan de overige perilla blaadjes erdoor.
Garneer het met de sesam zaadjes en de perilla blaadjes en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 89 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36802549