banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Dak Galbi - pittige kip met groenten
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Dak Galbi
pittige kip met groenten

ingrediënten:
450 gr kippedijen (ontbeend)
250 gr rijst cakes
1/2 chinese kool
9 perilla blaadjes
2 sjalotjes
1 zoete aardappel
2 eetl olie
2-4 eetl water
 
garnering:
geroosterde sesam zaadjes
perilla blad
 
ingrediënten saus:
3 eetl doenjang
2 eetl kecap manis
2 eetl gedroogde chili vlokken
3 teentjes knoflook
2 theel kerrie poeder
2 cm jahe
2 eetl rijstwijn
1 eetl palmsuiker
1 eetl sesam olie
1/2 theel peper
 
bereiding;
Hak de knoflook en de jahe fijn. Meng alle ingrediënten voor de saus door elkaar. Meng de helft van de saus met het vlees. Snijd de kool en de perilla blaadjes in stukjes en de zoete aardappel in dikke stukjes.
Verhit in een pan de olie en leg het vlees erin, daarover de kool, de helft van de perilla, de zoete aardappel en de rijstcakes en giet de rest van de saus erover.
Wanneer het begint de bakken, schep dan alles goed door elkaar en bak dit voor 2 minuten. Voeg dan het water toe en bak het zachtjes voor 8 minuten verder. Schep dan de overige perilla blaadjes erdoor.
Garneer het met de sesam zaadjes en de perilla blaadjes en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 130 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303331