Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Bubur kacang hijau - Pap van mungbonen

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur kacang hijau
Pap van mungbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr mungbonen
2000 ml water
4 cm jahe (gember), gekneusd
350 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 pandan blad
800 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Week de bonen 12 uur in water, afgieten en kook ze daarna in het water gaar (30 minuten) Voeg dan de suiker, de gember en de pandan toe en kook het verder totdat de suiker is opgelost. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel tot pap koken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 289 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40922767