logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Bubur kacang hijau
Pap van mungbonen
Bahan-bahan:
ingrediënten:
160 gr mungbonen
2000 ml water
4 cm jahe (gember), gekneusd
350 gr geraspte gula jawa (palmsuiker)
1 pandan blad
800 ml dunne kokosmelk (santen cair)
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Week de bonen 12 uur in water, afgieten en kook ze daarna in het water gaar (30 minuten) Voeg dan de suiker, de gember en de pandan toe en kook het verder totdat de suiker is opgelost. Dan de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel tot pap koken.

Add comment

Submit

who is online

We have 64 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44161007