1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Empal Harum
kruidig drooggebakken rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2 salam blaadjes
600 ml water
500 ml kokosmelk
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 kemiri noten
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
100 gr palmsuiker
2 1/2 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met de bumbu, het zout en de salam en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en kook dit zachtjes halfgaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in 14 plakjes en plet deze. Voeg het vlees weer toe aan de pan samen met de kokosmelk en kook het geheel verder gaar. Schep het vlees uit de pan. Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees daarna bruin.

who is online

We hebben 129 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35005390