logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Empal Harum
kruidig drooggebakken rundvlees

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr rundvlees (schenkel)
2 salam blaadjes
600 ml water
500 ml kokosmelk
1 theel zout
olie

Haluskan:
bumbu:
5 kemiri noten
8 sjalotjes
4 teentjes knoflook
100 gr palmsuiker
2 1/2 theel ketumbar
2 cm laos

Cara membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan het water samen met de bumbu, het zout en de salam en breng aan de kook. Voeg het vlees toe en kook dit zachtjes halfgaar. Schep het vlees uit de pan en snijd het in 14 plakjes en plet deze. Voeg het vlees weer toe aan de pan samen met de kokosmelk en kook het geheel verder gaar. Schep het vlees uit de pan. Verhit in een pan voldoende olie en bak het vlees daarna bruin.

Add comment

Submit

who is online

We have 51 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176691