Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Bubur Bajem
rijstepap met spinazie en mais      

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bajem)
200 gr mais
4 takjes kemangi (citroenbasilicum)
150 gr rijst
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout

Taburan:
garnering:
sambal tomat

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst samen met de mais en het zout in de bouillon gaar. Voeg dan de kemangi en de spinazie toe en kook dit nog voor 15 minuten. Schep op en voeg de sambal naar smaak toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 73 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577530