Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Bubur Bajem - rijstepap met spinazie en mais

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Bubur Bajem
rijstepap met spinazie en mais      

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr spinazie (bajem)
200 gr mais
4 takjes kemangi (citroenbasilicum)
150 gr rijst
750 ml kippenbouillon (zie recept)
1/2 theel zout

Taburan:
garnering:
sambal tomat

Cara membuat:
bereiding:
Kook de rijst samen met de mais en het zout in de bouillon gaar. Voeg dan de kemangi en de spinazie toe en kook dit nog voor 15 minuten. Schep op en voeg de sambal naar smaak toe.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 173 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42091635