Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Tempe tahu kotok

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 

Tempe tahu kotok


bahan-bahan:
ingrediënten:
1 blok tahu
1 blok tempe
450 ml kokosmelk
2 jeruk purut blaadjes
3 salam blad
3 eelt olie

Haluskan:
bumbu:
5 lenteuitjes
3 teentjes knoflook
2 rode lomboks
2 theel ketumbar
9 kemiri
1 theel jinten
2 cm jahe
4 cm kunyit
4 cm laos
1 cm kencur
1 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de tempe en tahu in blokjes. Wrijf of maar de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Verhit in een pan de olie en bak de bumbu voor 3 minuten. Voeg dan de kokosmelk, de salam, de jeruk purut en de tempe en tahu toe en laat het geheel zachtjes sudderen totdat de tempe en tahu gaar zijn.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 348 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41233272