banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 27 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 8 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Botok Teri - vis met gekruide kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Botok Teri
vis met gekruide kokos
Bahan-bahan:
ingredienten:
1 kokosnoot
75 gr ikan teri (zoute visjes)
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel. palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Rasp het vruschtvlees van de kokosnoot. Snijd de stervruchten in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten. Verdeel deze massa in 16 porties en verpak dit in stukken bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 232 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40674744