Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
KokkieBlanda 5 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Write a comment
Botok Teri - vis met gekruide kokos

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Botok Teri
vis met gekruide kokos
Bahan-bahan:
ingredienten:
1 kokosnoot
75 gr ikan teri (zoute visjes)
3 belimbing wuluh (zure stervrucht)
zout naar smaak
bananenblad
houten prikkers

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
4 teentjes knoflook
3 rode lomboks
6 rawits
4 cm kunyit (kurkuma)
3 cm laos
1 theel. palmsuiker (gula jawa)

Cara membuat:
bereiding:
Rasp het vruschtvlees van de kokosnoot. Snijd de stervruchten in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta en meng dit met de overige ingrediënten. Verdeel deze massa in 16 porties en verpak dit in stukken bananenblad en zet de uiteinden vast met de prikkers. Stoom vervolgens de pakketjes in 15 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 388 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41083693