logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Botok teri mlandingan
gestoomde anchovies in bananenblad

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr gerapste kokos
150 gr mlandingan (horse tamarind)
150 gr anchovies
100 gr melinjo blad
3 rode lomboks
2 groene lomboks
7 sjalotjes
4 teentjes knoflook
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
bananenblad
biteng
 
Cara membuat:
bereiding:
Hak alle ingrediënten fijn en meng dit goed door elkaar. Neem 2 eetl van het mengsel en leg dit op een stuk bananenblad en vouw dit dicht als een pakketjes en maak het vast met de biteng. Stoom de pakketjes gaar in 30 minuten.
 
 
 

Add comment

Submit

who is online

We have 166 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176532