banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 4 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 9 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Icon Write a comment
Telur Balado Hijau - eieren in groene pepersaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Telur Balado Hijau
eieren in groene pepersaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren
1 salam blad
1 serai/sereh/citroengras
3 jeruk purut blaadjes
2 groene tomaten
1/2 theel peper
1/2 theel palmsuiker
water
olie

Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
5 groene lomboks
4 rode rawits

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan het water en kook de eieren gaar. Laat de eieren afkoelen en pel deze. Verhit in een pan de olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart.
Snijd de tomaten in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een grove pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de serai, de jeruk purut en de salam toe en meng goed en bak voor 2 minuten.
Dan de eieren, de tomaten, de peper en de palmsuiker toevoegen en bak totdat de tomaten zacht zijn geworden. Voeg dan 250 ml water toe en meng goed en bak totdat het vocht vrijwel is verdampt.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 97 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40554698