logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Lamang Baluo

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr. witte kleefrijst
100 ml dikke kokosmelk (santen asli)
zout naar smaak
bananenblad
biting
9 eetl unti (zie recept)

Cara Membuat:
bereiding:
Week de kleefrijst in water voor 6 uur. Giet af en stoom de rijst 14 minuten in een stoompan.
Meng de kokosmelk met wat zout en meng dit met de uitgeschepte rijst. Laat dit staan totdat de kokosmelk door de rijst is opgenomen. Stoom de rijst daar verder gaar.
Verdeel de rijst over de bananenbladeren, verdeel de unti daarover en rol dit op tot een rolletje. Zet de rolletjes vast met de prikkertjes. Rooster de rolletjes boven een houtshoolvuurtje voor 6 minuten.

Add comment

Submit

who is online

We have 85 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44175930