banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 5 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Kwee Talem 1 - twee kleuren pudding

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter inactiefSter inactief
 
Kwee Talem 1
twee kleuren pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pak hun kwee meel
900 ml water
150 gr. bruine basterdsuiker
150 gr. witte basterdsuiker
100 ml kokosmelk
3 pandanblad
2 zakjes vanillesuiker
zout naar smaak
schaal (bij voorkeur vierkant)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng in een kom het water goed met het meel, de kokosmelk, de vanillesuiker en het pandanblad. Verdeel het mengsel dan in 2 pannetjes en meng in elk pannetje afzonderlijk de witte of bruine suiker. Voeg zout naar smaak toe. Kook de inhoud van elk pannetje zachtjes totdat er een dikke en vloeibare gebonden massa gevormd is. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Verwijder het pandanblad. Schenk de witte massa als eerste in een schaal en daarna voorzichtig de bruine. Laat de massa afkoelen en dan in de koelkast opstijven. Snijd het vervolgens in dunne plakjes.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 184 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39075058