Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Kwee Talem 1 - twee kleuren pudding

Gebruikerswaardering: 3 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster inactief Ster inactief
 
Kwee Talem 1
twee kleuren pudding
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 pak hun kwee meel
900 ml water
150 gr. bruine basterdsuiker
150 gr. witte basterdsuiker
100 ml kokosmelk
3 pandanblad
2 zakjes vanillesuiker
zout naar smaak
schaal (bij voorkeur vierkant)

Cara membuat:
Bereiding:
Meng in een kom het water goed met het meel, de kokosmelk, de vanillesuiker en het pandanblad. Verdeel het mengsel dan in 2 pannetjes en meng in elk pannetje afzonderlijk de witte of bruine suiker. Voeg zout naar smaak toe. Kook de inhoud van elk pannetje zachtjes totdat er een dikke en vloeibare gebonden massa gevormd is. Dit neemt ongeveer 10 minuten in beslag. Verwijder het pandanblad. Schenk de witte massa als eerste in een schaal en daarna voorzichtig de bruine. Laat de massa afkoelen en dan in de koelkast opstijven. Snijd het vervolgens in dunne plakjes.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 116 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42085613