banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Alweer zo'n heerlijk recept.
@Jack Versteeghis het zeker, deze is de wat pittige versie en in het kookboek (deel 2) staat een mildere maar wel romiger versie. Ook erg lekker!!
Ook dit recept lijkt mij weer heerlijk. Binnenkort maar proberen.
@Jet van SteijnProbeer Udang Peteh! Echt een topper
Petehbonen vind ik zo lekker! Is er een gerecht waar ze de hoofdrol in spelen?
@KokkieBlandaDankjewel,leuk dat ik antwoord heb gekregen van je. Ik ga het morgen maken.
@Jet v Steijnp.s. 500 gr is ongeveer 6-7 stuks
@Jet v Steijnja, maar je kan het ook, wel schoongemaakt, in stukken snijden als je dat wil. Ik heb ook nog een versie waarbij de inktvis gevuld wordt.
Kokkie, goedenavond.
Blijft de inktvis in één stuk?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 25 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 4 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter inactief
 
Kwee Pisang

bahan-bahan:
ingrediënten:
150 gr. rijstemeel
200 ml. kokosmelk
1/2 theel. zout
1/2 eetl. witte basterdsuiker
4 kleine bananen
pisangbladeren
biteng

Cara membuat:
bereiding:
Meng de kokosmelk door het rijstemeel. Voeg het zout en suiker toe en kneed het tot een soepel deeg. Verdeel de bananen in vieren en wikkel elk stuk door het deeg. Wikkel de banaan in een banenblad en zet dit vast met prikkers. Stoom de pakketjes in ongeveer 40 minuten gaar
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36329228