Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Madu Kecap Limo - geglazuurde gebakken kip
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Ayam Madu Kecap Limo
geglazuurde gebakken kip

Bahan-bahan;
ingrediënten:
4 kippendijen
2 eetl olie
 
Bahan saus:
ingrediënten marinade:
3 eetl kecap asin
3 eetl honing
3 eetl limoensap
1 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Meng de ingrediënten voor de maribade goed door elkaar en marineer hiermee de kip voor tenminste 2 uur. Regelmatig omroeren.
Verhit in een pan de olie en bak de kip in 15 minuten gaar. Bestrijk regelmatig de kip met de marinade. 
Verhit in een pan de rest van de marinade en wanneer deze is ingedikt, bestrijk dan de kip ermee en serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 291 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916615