Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
IconWrite a comment
Ayam Lumur Bumbu Pedas - geroosterde pittige kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Lumur Bumbu Pedas
geroosterde pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl limoen, sap
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
2 eetl rode chili vlokken
2 eetl saus sambal (zie recept)
2 eetl saus tomat (zie recept
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het zout en het limoensap en laat diut 15 minuten intrekken. Hak de knoflook en de jahe fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en meng dit met de kip en laat het tenminste 90 minuten marineren.
Rooster de kip daarna voor 60 minuten in de oven op 160gr C totdat het gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 152 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40916739