Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 26 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Write a comment
Ayam Lumur Bumbu Pedas
geroosterde pittige kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
1 eetl limoen, sap
1/2 theel zout
4 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
2 eetl rode chili vlokken
2 eetl saus sambal (zie recept)
2 eetl saus tomat (zie recept
1 eetl kecap manis
1/2 theel zout
1 theel palmsuiker
2 eetl olie

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de kip in 8 stukken en wrijf deze in met het zout en het limoensap en laat diut 15 minuten intrekken. Hak de knoflook en de jahe fijn.
Meng alle ingrediënten goed door elkaar en meng dit met de kip en laat het tenminste 90 minuten marineren.
Rooster de kip daarna voor 60 minuten in de oven op 160gr C totdat het gaar is geworden. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 59 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42577681