Recente reacties

Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Shianna 21 days ago Sambal goreng kentang kering
waanzinnig lekker!!!!
Ik heb ipv de aardappels bakken wat zakjes kant en klare friet gebruikt, maar zelfs dan......in 1 woord zalig, helemaal zoals het hoort te zijn, Dank voor het delen!
Shaun 2 months ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Write a comment
Ayam Lodho - pittig gekruide kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Ayam Lodho
pittig gekruide kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
5 cm jahe
2 cm lengkuas/laos
1 serai/sereh/citroengras
2 salam blad
3 jeruk purut blaadjes
1 theel palmsuiker
1 eetl zout
1 theel peper
1 theel ketumbar
2000 ml kokosmelk (van 1 kokosnoot)
5 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
12 sjalotjes
12 teentjes knoflook
13 rode rawits
3 rode lomboks
3 kemiri noten
2 cm kunyit

Cara membuat:
bereiding:
Rooster de kip boven een houtskoolvuurtje bruin en snijd het daarna in stukken. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu voor 5 minuten. Voeg dan de salam, de jeruk purut, de jahe, de laos, de serai, de ketumbar en de peper toe en meng goed. Dan de kip toevoegen en meng goed.
Vervolgens de kokosmelk, het zout en de palmsuiker toevoegen en kook het voor 60 minuten en totdat de saus indikt. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 182 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41465201