Recente reacties

@frankis vijfkruiden poeder, iedereen heeft een eigen versie
bumbu ngohiong staat niet beschreven hier en zoekopdracht op kokkie belanda levert niets op
Pietje Bel 23 days ago
Veel toegepast is het afdekken van de aardappelpuree met een dun laagje paneermeel met daar bovenop wat klontjes boter. De laatste minuten onder de grill zorgen voor een aantrekkelijk krokant korstje.
kokkieblanda 1 months ago Ambyachi Kadi - mango kip curry
@mimija, is de marinade die meegaat met de kip
hallo,
moet de santen tegelijk met kip in de wok voor het aan braden,
Ik gebruikte 3 tomaten en was prima
Ayam Lembaran
Kip in gekruide santen-saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippenbouten,
zout en suiker naar smaak
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd
3 jerukpurut blaadjes.

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 theel. ketumbar
1 theel trassi
3 cm koenir
3 kemirinoten
3 sjalotten
3 cm laos
1 rode lombok

Cara Membuat:
bereiding:
Rooster eerst de kemiri droog in een pan. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de sereh, de jerut purut en de dunne kokosmelk toe. Zout en peper naar snaam toevoegen en als de kip bijna gaar is de dikke kokosmelk toevoegen en laten sudderen totdat de kip gaar is.

who is online

We hebben 136 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42573580