Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ayam Lembaran - Kip in gekruide santen-saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ayam Lembaran
Kip in gekruide santen-saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
4 kippenbouten,
zout en suiker naar smaak
750 ml dunne kokosmelk (santen cair)
250 ml dikke kokosmelk (santen asli)
1 serehstengel, gekneusd
3 jerukpurut blaadjes.

Haluskan:
boemboe:
3 teentjes knoflook
1 theel. ketumbar
1 theel trassi
3 cm koenir
3 kemirinoten
3 sjalotten
3 cm laos
1 rode lombok

Cara Membuat:
bereiding:
Rooster eerst de kemiri droog in een pan. Wrijf of maal vervolgens alle ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan wat olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg dan de kip, de sereh, de jerut purut en de dunne kokosmelk toe. Zout en peper naar snaam toevoegen en als de kip bijna gaar is de dikke kokosmelk toevoegen en laten sudderen totdat de kip gaar is.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 112 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41036666