1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...
Eufrasia . J.M.van Oijen - de Bruin
U recepten zien er voortreffelijk uit .
Nicole
Na een rondreis door China dit recept gemaakt om nog even in de sfeer te blijven. Het smaakte heerli...
cheffie
Selamat Makan
Abon Abon in Joomla Article

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ayam Bacem Merah
rood gegrilde kip

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kip
2 theel angkak / rode rijstgist
400 ml kokoswater
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 theel zout
1 eetl palmsuiker
2 theel asemwater
warm water
 
Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
4 theentjes knoflook
1 theel ketumbar
 
Cara membuat:
bereiding:
Week de angkak in warm water, laat het uitlekken en wrijf deze fijn. Snijd de kip in 10 stukken en wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan het kokoswater samen met de kip, de angkak, de salam, de laos, het zout, de palmsuiker en de bumbu en breng aan de kook. Kook de kip gaar en meng dan het asemwater erdoor en laat het geheel afkoelen.
Rooster vervolgens de kip boven een houtskoolvuurtje en bestrijk de kip regelmatig met de saus.
 

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
34781589