Logon3

Translations

nl en fr de id it no pt es

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 7 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
IconWrite a comment
Telur Bumbu Acar Kuning - eieren in een kruidige saus
Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief Ster inactief
 
Telur Bumbu Acar Kuning
eieren in een kruidige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eendeneieren, gekookt
2 cm jahe
1 serai/sereh/citroengras
3 rode lomboks, ontpit
6 groene rawits
4 sjalotjes
3 belimbing sayur
1 lente-ui
1/2 theel limoensap
1 theel zout
1 theel palmsuiker
400 ml water
4 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 kemiri noten, geroosterd
2 cm kunyit, geroosterd
6 sjalotjes
3 teentjes knoflook

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de lomboks in dunne ringen. Snijd de sjalotjes in vieren. Snijd de belimbing in plakjes. Snijd de lente-ui in stukjes van 1 cm. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu samen met de jahe en de serai voor 5 minuten. Voeg dan de lomboks, de rawits, de sjalotjes en de belimbing toe en bak het zacht.
Voeg dan de eieren toe en meng het goed. Dan het zout en de palmsuiker toevoegen en meng goed.
Vervolgens het water langzaam toevoegen en breng aan de kook. Meng dan de lente-ui en het limoensap erdoor en kook het verder gaar. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 238 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40812385