logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 3 days ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 3 days ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 1 week ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 1 week ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 3 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Telur Bumbu Bali
eieren in een pittige rode saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
5 eieren, gekookt
4 jeruk pururt blaadjes
1 serai/sereh/citroengras
1 theel palmsuiker
250 ml water
olie

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
8 rode lomboks
1 theel terasi/trasi
1 cm jahe
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Verhit in een pan olie en bak de eieren rondom bruin en zet apart. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan 3 eetl olie en fruit de bumbu samen met de jeruk purut en de serai voor 6 minuten. Voeg dan de palmsuiker en het water toe en breng aan de kook. Dan de eieren toevoegen en kook het al verder gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 24 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44160730