zoeken
Recente reacties

1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

2 months ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

3 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

4 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

4 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Sambal Goreng Daging Cincang - gehakballetjes in saus
- Udang Patai Lado Ijau
- Laksa Goreng Babi - gebakken laksa met varkensvlees
- Gulai Daun Singkong Tumbuk - gegrilde vis met cassavebladeren
- Bami goreng - gebakken mie
- Babi Taoco - varkensvlees met taoco
- Gedang Mekuah - groene papayasoep
- Gurami Semur - kruidige gestoofde goerami
- Guy op dok jan - gestoofde kip met een rijke steranijs saus
- Sambal ebbie
Hagape Daging 2 - Gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus


Hagape Daging 2
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
225 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
100 gr gerapste kokos
3 eetl olie
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe;
7 cm gember (jahe/djahé)
7 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de sereh toe en bak dit rondom bruin. Daarna de de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel 2 uur laten sudderen. Vervolgens de kokos toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat al het vocht is verdampt
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
225 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
100 gr gerapste kokos
3 eetl olie
zout naar smaak
Haluskan:
boemboe;
7 cm gember (jahe/djahé)
7 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar
Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de sereh toe en bak dit rondom bruin. Daarna de de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel 2 uur laten sudderen. Vervolgens de kokos toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat al het vocht is verdampt
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.