Recente Reacties

Hagape Daging 2
Gestoofd rundvlees in een kruidige kokossaus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
225 ml kokosmelk
1 serehstengel, gekneusd
100 gr gerapste kokos
3 eetl olie
zout naar smaak

Haluskan:
boemboe;
7 cm gember (jahe/djahé)
7 cm kunyit (kurkuma)
4 cm laos
1/2 theel jinten
1/2 theel ketumbar

Cara membuat:
bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 2 minuten. Voeg dan het vlees en de sereh toe en bak dit rondom bruin. Daarna de de kokosmelk en het zout toevoegen en het geheel 2 uur laten sudderen. Vervolgens de kokos toevoegen en het geheel zachtjes laten sudderen totdat al het vocht is verdampt

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 272 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42583363