logo

Recente Reacties

  • Cucur

    dragon 1 week ago
    bij voorkeur een diepe bolle pan
     
  • Cucur

    Ratna 1 week ago
    Wat voor soort wadjan (platte/diepe bodem) moet ik gebruiken om cucur te bakken?
     
  • Sambal Miso

    dragon 2 weeks ago
    aka cerme, ofwel kruisbes (het geeft een friszuur tintje aan de sambal (zie ons boek)
     
  • Sambal Miso

    Roan 2 weeks ago
    Het recept lijkt me heel lekker, maar ik heb nog nooit van tjerime gehoord en kan er online niets ...
     
  • Soto Ayam Purwakarta

    Janez 4 weeks ago
    Heerlijk moeder zaliger maakte altijd heerlijke Sotoudeh dit soepie roept bij mij mooie herinneringen ...
Hagape Daging 3
rundvlees met kokos

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr rundvlees
100 gr gerapste kokos
675 ml santen asli (dikke kokosmelk)
1 serehstengel
2 eetl olie

Haluskan:

boemboe:
7 kemirinoten
5 cm laos
8 cm kunyit
8 cm jahe
1/2 theel ketumbar
1/2 theel peper
1 theel zout

Cara membuat:

bereiding;
Snijd het vlees in stukjes. Bak de kokos droog in een koekepan totdat het goudbruin is geworden. Laat het afkoelen en wrijf of maal het daarna fijn. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees, de kokos, de sereh en de santen toe en laat het zachtjes sudderen totdat het vocht vrijwel is verdampt.

Add comment

Submit

who is online

We have 122 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 44176588