banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
gochujang jjigae 고추장 찌개 - pittig stoofpotje van courgette
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
gochujang jjigae 고추장 찌개 
pittig stoofpotje van courgette

ingrediënten:
1 courgette
1 aardappel
1 bosuitje
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
100 gr krabvlees
2 eetl cochujang
1/2 eetl doenjang (sojabonen pasta ala tauco
1 eetl gukganjang (soja saus)
500 ml rijstwater (water van de tweede spoeling van rijst)
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd het bosuitje en de rawits in stukjes. Snijd de courgette en de aardappel in kleine stukjes.
Verhit in een pan het rijstwater samen met de cochujang, doenjang en de gukganjang en breng aan de kook. Dan de courgette, de aardappel, het krabvlees, de rawits en de knoflook toevoegen en kook het geheel zachtjes voor 10 minuten. Dan de bosui toevoegen en kook nog 2 minuten. Serveer.
 
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 74 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40303412