Recente reacties

Ilona Van den akker 21 hours ago Telur Rawis Bumbu Rebon - gekruide omelet met rebon
Wat is Rebon?

reactie:
Kleine gedroogde garnaaltjes
Ron 1 months ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 5 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Write a comment
gochujang jjigae 고추장 찌개 - pittig stoofpotje van courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
gochujang jjigae 고추장 찌개 
pittig stoofpotje van courgette

ingrediënten:
1 courgette
1 aardappel
1 bosuitje
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
100 gr krabvlees
2 eetl cochujang
1/2 eetl doenjang (sojabonen pasta ala tauco
1 eetl gukganjang (soja saus)
500 ml rijstwater (water van de tweede spoeling van rijst)
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd het bosuitje en de rawits in stukjes. Snijd de courgette en de aardappel in kleine stukjes.
Verhit in een pan het rijstwater samen met de cochujang, doenjang en de gukganjang en breng aan de kook. Dan de courgette, de aardappel, het krabvlees, de rawits en de knoflook toevoegen en kook het geheel zachtjes voor 10 minuten. Dan de bosui toevoegen en kook nog 2 minuten. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42275909