Recente reacties

Shaun 12 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
gochujang jjigae 고추장 찌개 - pittig stoofpotje van courgette

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
gochujang jjigae 고추장 찌개 
pittig stoofpotje van courgette

ingrediënten:
1 courgette
1 aardappel
1 bosuitje
2 rode rawits
4 teentjes knoflook
100 gr krabvlees
2 eetl cochujang
1/2 eetl doenjang (sojabonen pasta ala tauco
1 eetl gukganjang (soja saus)
500 ml rijstwater (water van de tweede spoeling van rijst)
 
bereiding:
Hak de knoflook fijn en snijd het bosuitje en de rawits in stukjes. Snijd de courgette en de aardappel in kleine stukjes.
Verhit in een pan het rijstwater samen met de cochujang, doenjang en de gukganjang en breng aan de kook. Dan de courgette, de aardappel, het krabvlees, de rawits en de knoflook toevoegen en kook het geheel zachtjes voor 10 minuten. Dan de bosui toevoegen en kook nog 2 minuten. Serveer.
 
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41231257