banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
Bernard 1 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 2 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 2 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Jcm Avatar
KokkieBlanda 3 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@Jet van Steijnnet als bij oesters, met een mes openbreken/snijden en dan het vlees eruit halen
Icon Write a comment
Kkaennip Jjim 깻잎찜 - Gestoomde gekruide perilla bladeren

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Kkaennip Jjim 깻잎찜
Gestoomde gekruide perilla bladeren

Ingrediënten:
30 perilla bladeren (Shiso / sesame leaf)

marinade:
2 eetl kecap
1 1/2 eetl gochugaru (rode chili pepervlokken)
1 theel palmsuiker
1 theel gehakte knoflook
1 lenteui, gehakt
1 theel sesamolie
1 theel sesamzaden
2 eetl water

Bereiding:
Was de bladeren onder stromend water en laat deze goed uitlekken. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar.
Neem 3-4 perilla blaadjes en strijk de bovenste met een theel van de marinade en leg deze in een kom. Herhaal dit met de overige bladeren en leg deze bovenop de eerder blaadjes maar zorg dat de uiteinden niet gelijk liggen met de eerdere bladeren.Als all blaadjes gebruikt zijn giet dan de rest van de marinade lang de blaadjes.
Stoom dan de blaadjes vervolgens in 3 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36808379