logo

Recente Reacties

Kkaennip Jjim 깻잎찜
Gestoomde gekruide perilla bladeren

Ingrediënten:
30 perilla bladeren (Shiso / sesame leaf)

marinade:
2 eetl kecap
1 1/2 eetl gochugaru (rode chili pepervlokken)
1 theel palmsuiker
1 theel gehakte knoflook
1 lenteui, gehakt
1 theel sesamolie
1 theel sesamzaden
2 eetl water

Bereiding:
Was de bladeren onder stromend water en laat deze goed uitlekken. Meng de ingrediënten voor de marinade goed door elkaar.
Neem 3-4 perilla blaadjes en strijk de bovenste met een theel van de marinade en leg deze in een kom. Herhaal dit met de overige bladeren en leg deze bovenop de eerder blaadjes maar zorg dat de uiteinden niet gelijk liggen met de eerdere bladeren.Als all blaadjes gebruikt zijn giet dan de rest van de marinade lang de blaadjes.
Stoom dan de blaadjes vervolgens in 3 minuten gaar.

Add comment

Submit

who is online

We have 140 guests and no members online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Articles View Hits 42986626