Recente reacties

Ron 9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Mindeulle Muchim 민들레 무침 - salade van jonge paardenbloem

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Mindeulle Muchim 민들레 무침
salade van jonge paardenbloem

Ingrediënten:
250 gr jonge paardenbloem blaadjes

Saus:
1 eetl kecap
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1 theel gochugaru
1 theel sesam zaad
2 theel sesamolie
1 teentjes knoflook

Bereiding:
Maak de blaadjes schoon en snijd de harde uiteinden af en snijd het daarna in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de saus door de blaadjes en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 183 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42110653