zoeken
Recente reacties

9 hours ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

23 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Frikadel Jagung - maiskoekjes
- Udang sayur
- Tumis Jamur Cabai Hijau - roerbak van oesterzwammen met groene peper
- Rempah-rempah
- Ayam Panggang Jakarta - geroosterde kip uit Jakarta
- Khao Paad Naam Prig - gebakken rijst met garnalen
- Telur Rempah - gekruide eieren in pittige saus
- Hobak Buchim 호박부침 - pannenkoekjes met courgette
- Pindang Udang Kacang Panjang - gestoofde garnalen met kousenband
- Dadar Goeleh
Mindeulle Muchim 민들레 무침 - salade van jonge paardenbloem


Mindeulle Muchim 민들레 무침
salade van jonge paardenbloem
Ingrediënten:
250 gr jonge paardenbloem blaadjes
Saus:
1 eetl kecap
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1 theel gochugaru
1 theel sesam zaad
2 theel sesamolie
1 teentjes knoflook
Bereiding:
Maak de blaadjes schoon en snijd de harde uiteinden af en snijd het daarna in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de saus door de blaadjes en serveer.
salade van jonge paardenbloem
Ingrediënten:
250 gr jonge paardenbloem blaadjes
Saus:
1 eetl kecap
1 eetl limoensap
2 theel palmsuiker
1 theel gochugaru
1 theel sesam zaad
2 theel sesamolie
1 teentjes knoflook
Bereiding:
Maak de blaadjes schoon en snijd de harde uiteinden af en snijd het daarna in stukken. Hak de knoflook fijn.
Meng de ingrediënten voor de saus goed door elkaar en roer totdat de palmsuiker is opgelost. Meng dan de saus door de blaadjes en serveer.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-KokkieBlanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.