banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Jangan jingang - Vis met groene pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jangan jingang
Vis met groene pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel zout
6 sjalotten
3 rode en 3 groene lomboks
1 grote tomaat
1 klein bosje citroenbasilicum (kemangi)
1 theel. asem
150 ml water
3 eetl. olie
1 theel. suiker

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de kunyit met het zout fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Snijd vervolgens de sjalotten in plakjes en de tomaat in partjes. Meng het water met de kunyitpasta, de asem en de suiker. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de rode lomboks voor 2 minuten en voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut verder. Dan het watermengsel toevoegen en als het kookt de vis met de groene lomboks en sudder dit zachtjes gaar. Voeg op het laatst de basilicumblaadje toe.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 193 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37618665