banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Jangan jingang - Vis met groene pepers
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jangan jingang
Vis met groene pepers
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tonijn
3 cm kunyit (kurkuma)
1 theel zout
6 sjalotten
3 rode en 3 groene lomboks
1 grote tomaat
1 klein bosje citroenbasilicum (kemangi)
1 theel. asem
150 ml water
3 eetl. olie
1 theel. suiker

Cara-membuat:
bereiding:
Wrijf of maal de kunyit met het zout fijn tot een pasta. Ontpit de lomboks en snijd deze in reepjes. Snijd vervolgens de sjalotten in plakjes en de tomaat in partjes. Meng het water met de kunyitpasta, de asem en de suiker. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de sjalotten, de rode lomboks voor 2 minuten en voeg dan de tomaat toe en bak nog 1 minuut verder. Dan het watermengsel toevoegen en als het kookt de vis met de groene lomboks en sudder dit zachtjes gaar. Voeg op het laatst de basilicumblaadje toe.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 110 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40576976