1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

@Rongewoon in de oven kan ook hoor, maar een houtskoolvuurtje is lekkerder
Erg lekker recept zeker de moeite waard , ik sjoemel wel een beetje want een houtvuurtje in mijn keuken gaat wat ver
Ziet er lekker uit
erg lekker op deze wijze
E. Tomatala 2 months ago
Het duurt wel erg lang om het recept uiteindelijk te vinden, toch is het wel duidelijk. Dank u wel en succes met uw site
Groetjes E. Tomatala-Pesulima.
jenny MORRIS 2 months ago
hartelyk bedankt voor uw recepten
Henk 2 months ago
Kunt u ook zeggen hoeveel sjalotjes?
Rene 2 months ago
Was erg lekker bedankt!
susanne 3 months ago
moet daar niet iets van nats bij
Chantal 5 months ago
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet stiekem alles vandaag al op te snoepen
Write a comment

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jangan Kelong
Sate van makreel met een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr makreel (filet)
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel citroensap
3 eetl olie
10 sate stokjes

Bahan saus:
ingrediënten saus:
250 ml kokosmelk
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 thee asam + 1 eetl water
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 cm kencur
1 rode lombok
2 rode rawits
1 tomaat
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in blokjes van 2cm en bestrooi deze met het zout, de peper en het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Rijg de vis aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Cara membuat saus:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asamwater toe en breng al roerend aan de kook. Giet de saus over de stokjes en serveer.
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 95 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35765516