1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Jangan Kelong
Sate van makreel met een frisse saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
350 gr makreel (filet)
1/2 theel zout
1/4 theel peper
1/4 theel citroensap
3 eetl olie
10 sate stokjes

Bahan saus:
ingrediënten saus:
250 ml kokosmelk
2 salam blaadjes
2 cm laos
1 thee asam + 1 eetl water
1 theel palmsuiker
1 theel zout

Haluskan:
bumbu:
5 sjalotjes
3 teentjes knoflook
4 cm kencur
1 rode lombok
2 rode rawits
1 tomaat
3 kemiri noten

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in blokjes van 2cm en bestrooi deze met het zout, de peper en het citroensap en laat dit 15 minuten intrekken. Rijg de vis aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje bruin en gaar.

Cara membuat saus:
Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta. Rasp de laos. Verhit in een pan de olie en fruit de bumbu met de laos en de salam voor 4 minuten. Voeg dan de kokosmelk, het zout, de palmsuiker en het asamwater toe en breng al roerend aan de kook. Giet de saus over de stokjes en serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 144 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35416452