Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ikan Kecap - gebakken vis in een pittige kecapsaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kecap
gebakken vis in een pittige kecapsaus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr visfilets
3 sjalotjes
4 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
2 theel palmsuiker
2 eetl olie

Haluskan:
bumbu:
3 rode lomboks
3 teentjes knoflook
2 cm jahe
1/2 theel peper
1/2 theel kencur
4 cm lengkuas/laos
1/2 theel nootmuskaat

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de sjalotjes in dunne plakjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en fruit de sjalotjes samen met de bumbu voor 4 minuten. Voeg dan de vis toe en bak deze voor 6 minuten. Dan het asamwater, de kecap en de palmsuiker toevoegen en kook op laag vuur en afgesloten totdat de vis gaar is geworden en de saus is ingedikt. Serveer.

Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 153 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42100635