Recente reacties

Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
Write a comment
Ikan kakap merah - Gekruide gekookte vis

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan kakap merah
Gekruide gekookte vis
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 red snapper (stevige zeevis 900 gr)
3 rode lomboks
11 rawits
4 cm laos, gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
2 theel. asem
100 ml water
1 eetl. witte azijn
1 theel gula jawa
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Maak de vis eerst schoon en snijd het dan in 3 stukken. Snijd de rawits doormidden en de lomboks in reepjes. Meng de asem door het water. Verhit in een wok/wadjan het asemwater met de azijn, de suiker en de overige ingrediënten en brang het aan de kook. Voeg dan de vis toe en laat het nog 25 minuten zachtjes stoven.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 185 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42083629