Recente Reacties

Ikan Kacang
vis in pindasaus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr visfilet
1 limoen, sap
1 theel zout
1 theel peper
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
2 eetl pindasaus (zie recept)
125 ml santen kental (dikke kokosmelk)
olie

Taburan:
garnering:
2 takjes koriander, gehakt

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met het limoensap, het zout en de peper en laat het 15 minuten marineren. Meng in een kop de kokosmelk samen met de pindasaus, de kecap en het asamwater.
Verhit in een pan de olie en bak de vis aan beide zijden goudbruin. Giet de olie af maar laat 1 eetl olie in de pan. Voeg dan de kokosmelk toe en schep het over de vis en breng het aan de kok. Strooi de koriander erover en laat het afgesloten en op laag vuur nog 5 minuten sudderen. Serveer.

Plaats reactie

Verstuur

who is online

We hebben 206 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

  • Artikelen bekeken hits 42592813