Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ikan Kacang - vis in pindasaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Kacang
vis in pindasaus

Bahan-Bahan:
ingrediënten:
500 gr visfilet
1 limoen, sap
1 theel zout
1 theel peper
1 eetl asamwater
2 eetl kecap manis
2 eetl pindasaus (zie recept)
125 ml santen kental (dikke kokosmelk)
olie

Taburan:
garnering:
2 takjes koriander, gehakt

Cara membuat:
bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met het limoensap, het zout en de peper en laat het 15 minuten marineren. Meng in een kop de kokosmelk samen met de pindasaus, de kecap en het asamwater.
Verhit in een pan de olie en bak de vis aan beide zijden goudbruin. Giet de olie af maar laat 1 eetl olie in de pan. Voeg dan de kokosmelk toe en schep het over de vis en breng het aan de kok. Strooi de koriander erover en laat het afgesloten en op laag vuur nog 5 minuten sudderen. Serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 155 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41902440