Red snapper in zuur-pittige bouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper
3 rode lomboks
9 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 stukje betelnoot
3 eetl. witte azijn
2000 ml water
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de lomboks fijn en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en stoof de vis in 20 minuten gaar
ingrediënten:
1000 gr red snapper
3 rode lomboks
9 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 stukje betelnoot
3 eetl. witte azijn
2000 ml water
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de lomboks fijn en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en stoof de vis in 20 minuten gaar