Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Hahiru - Red snapper in zuur-pittige bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Hahiru
Red snapper in zuur-pittige bouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper
3 rode lomboks
9 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 stukje betelnoot
3 eetl. witte azijn
2000 ml water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de lomboks fijn en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en stoof de vis in 20 minuten gaar
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 79 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41025185