zoeken
Recente reacties

1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...

25 days ago Sapi Goreng Bawang - rundvlees met paprika en ui
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?

1 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.

2 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Laatst gelezen
- Apem Pisang - bananencakjes
- Bundu Bundu Daging - drooggebakken gekruid rundvlees met kokos
- Sate Pentul - sate van lamsgehakt
- Gorengan Kambing Betawi - stoofpotje van lamsvlees uit Jakarta
- Cah Udang Cabai - gebakken garnalen in chilisaus
- Bulung kuah pindang - zeewier
- Lamskerrie
- Risolles
- Karsigu 2 - geitenvlees met kokosmelk
- Sambal Muncang - sambal met kemiri noten uit Sunda
Ikan Hahiru - Red snapper in zuur-pittige bouillon


Ikan Hahiru
Red snapper in zuur-pittige bouillon
Red snapper in zuur-pittige bouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper
3 rode lomboks
9 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 stukje betelnoot
3 eetl. witte azijn
2000 ml water
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de lomboks fijn en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en stoof de vis in 20 minuten gaar
ingrediënten:
1000 gr red snapper
3 rode lomboks
9 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 stukje betelnoot
3 eetl. witte azijn
2000 ml water
zout naar smaak
Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de lomboks fijn en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en stoof de vis in 20 minuten gaar
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.