Recente reacties

Ron 1 days ago
@HenkNeeeee Henk, vlees niet aanbraden...
Klinkt heerlijk! Maar wat voor rundvlees heb je hiervoor nodig?
@ReneeJe bedoeld waarschijnlijk het groene hart.
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 3 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 3 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Write a comment
Ikan Hahiru - Red snapper in zuur-pittige bouillon

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Hahiru
Red snapper in zuur-pittige bouillon
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1000 gr red snapper
3 rode lomboks
9 rawits
4 cm gember (jahe/djahé), gekneusd
6 cm kunyit (kurkuma), gekneusd
1 serehstengel, gekneusd
1 stukje betelnoot
3 eetl. witte azijn
2000 ml water
zout naar smaak

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in stukken. Snijd de lomboks fijn en halveer de rawits. Verhit in een pan het water en voeg alle ingrediënten toe en stoof de vis in 20 minuten gaar
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 181 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
42117466