banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 7 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Icon Write a comment
Ikan Gurih Asem - gebakken vis in tamarindeaus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Gurih Asem
gebakken vis in tamarindeaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr roodbaars
2 eetl. rode currypasta (zie recept)
4 cm gember (jahe/djahé)
2 rode paprika's
6 lente-uitjes
3 eetl. asem
2 eetl. vissaus (nam pla)
400 ml kokosmelk
1/2 limoen (sap)
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de paprika en de lente-uitjes in dunne reepjes. Kerf de vissen in en wrijf deze in met de currypasta en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de vis goudbruin en gaar. Laat deze uitleggen. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de gember, de lenteui en de patika's voor 4 minuten. Voeg dan de asem en de kokosmelk toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes sudderen en meng dan het limoensap en de vissaus erdoor. giet de saus over de vis en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 179 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39343934