Recente reacties

Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
kokkieblanda 2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken
Jan 2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.
DuduJin 3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Write a comment
Ikan Gurih Asem - gebakken vis in tamarindeaus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Gurih Asem
gebakken vis in tamarindeaus
Bahan-bahan:
Ingrediënten:
1000 gr roodbaars
2 eetl. rode currypasta (zie recept)
4 cm gember (jahe/djahé)
2 rode paprika's
6 lente-uitjes
3 eetl. asem
2 eetl. vissaus (nam pla)
400 ml kokosmelk
1/2 limoen (sap)
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de paprika en de lente-uitjes in dunne reepjes. Kerf de vissen in en wrijf deze in met de currypasta en laat dit 15 minuten intrekken. Verhit in een wok/wadjan voldoende olie en bak hierin de vis goudbruin en gaar. Laat deze uitleggen. Verhit in een wok/wadjan 1 eetl olie en bak hierin de gember, de lenteui en de patika's voor 4 minuten. Voeg dan de asem en de kokosmelk toe en laat het geheel 5 minuten zachtjes sudderen en meng dan het limoensap en de vissaus erdoor. giet de saus over de vis en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 200 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(at)kokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41925744