banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 20 days ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 9 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 1 years ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
Icon Write a comment
Gai Pad Khing - thaise gember kip

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Gai Pad Khing
thaise gember kip

Ingrediënten:
500 gr kipfilet
7 teentjes knoflook
9 cm jahe (gember)
300 gr shitake paddestoelen
1 ui
1 groene lombok
2 lente uitjes
1 theel palmsuiker
2 eetl kecap manis
2 eetl oestersaus
1 eetl vissaus (nam pla)
2 eetl olie

Garnering:

2 rode rawits, juliene
3 cm jahe, juliene
4 takjes coriander

Bereiding:
Snijd de kip in stukjes, hak de jahe en de knoflook fijn. Snijd de ui in reepjes en de shitake in stukjes. Snijd de lombok juliene. Snijd de
lenteui fijn.
Meng de kecap, de oestersaus en de vissaus tot een saus. Verhit in een wok de olie en bak hierin de gember en de knoflook voor 1 minuut. Voeg dan de kip toe en bak deze rondom. Dan de saus en de ui toevoegen en dit 2 minuten bakken. Vervolgens de shitake, de palmsuiker en de lombok toevoegen en dit 2 minuten bakken. Meng de lentuitjes erdoor en garneer het geheel met de rawits, de jahe en de coriander. Serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39622276