banner2.png

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 days ago Rendang Ayam - rendang van kip
@Jaapno, the released oil fries the chicken. No extra frying needed
I thought you had to fry the meat after the liquid has evaporated and the oil left.
Jaap
Jcm Avatar
Peter PvW 22 days ago Nasi Betawi
Ik vind geen recept voor het maken van seroendeng
Jcm Avatar
Carla 1 months ago Frikadel Jagung - maiskoekjes
Gebakken in Kokosolie en een piepklein beetje trassi erin gedaan. Echt super lekker... ( wel snel op... ?)
Hartelijk dank voor het inschrijven in uw site.
Jcm Avatar
Nick 3 months ago
Oh yeah, dit was echt lekker! een paar kleine aanpassingen van mijn kant: pindakaas in plaats van zelf pinda's fijnmalen, aubergines in stukjes gesneden.
Jcm Avatar
Connie 3 months ago
Wij hebben dit gemaakt met kip en tomatenpuree bij gebrek aan een tomaat. Het resultaat was in elk geval heerlijk!
@Sandradeze is echt zonder kokosmelk, eventueel kan je er ook nog wat tonijn bij doen.
Ik wil dit gaan maken, ook omdat papaybladeren erg gezond zijn. Maar ik vind het vreemd dat er geen santen in zit. Is men vergeten dit erbij te schrijven of moet het echt niet? Kan het wel?
Icon Write a comment

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Ikan Bakalouw
zuur van kabeljauw
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kabeljauw
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl suiker
1 1/2 eetl azijn
1 rode lombok
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en peper. Wrijf of maal de kunyit en de gember fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn en de lombok in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin en schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de suiker, de sjalotten en de lombok voor 3 minuten. Dan de azijn en de vis toevoegen en het geheel nog zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus goed is ingetrokken.
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 65 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
36252629