Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Ikan Bakalouw - zuur van kabeljauw

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Ikan Bakalouw
zuur van kabeljauw
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kabeljauw
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl suiker
1 1/2 eetl azijn
1 rode lombok
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en peper. Wrijf of maal de kunyit en de gember fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn en de lombok in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin en schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de suiker, de sjalotten en de lombok voor 3 minuten. Dan de azijn en de vis toevoegen en het geheel nog zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus goed is ingetrokken.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025