banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Acar Ikan Bakalouw - zuur van kabeljauw

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Acar Ikan Bakalouw
zuur van kabeljauw
Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 kabeljauw
4 sjalotten
3 teentjes knoflook
3 cm kunyit (kurkuma)
2 cm gember (jahe/djahé)
1 eetl suiker
1 1/2 eetl azijn
1 rode lombok
zout en peper naar smaak
2 eetl olie
olie

Cara membuat:
Bereiding:
Wrijf de vis in met het zout en peper. Wrijf of maal de kunyit en de gember fijn tot een pasta. Snijd de sjalotten fijn en de lombok in dunne reepjes. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak hierin de vis goudbruin en schep deze daarna uit de wok/wadjan en laat deze uitlekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe samen met de suiker, de sjalotten en de lombok voor 3 minuten. Dan de azijn en de vis toevoegen en het geheel nog zachtjes 10 minuten laten sudderen totdat de saus goed is ingetrokken.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 870 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40569712