Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Acar Ikan 3

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Acar Ikan 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schelvis
6 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
5 sjalotten
2 cm kunyit
1 eetl mosterd
olie
zout
250 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met zout en laat dit 12 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis goudbruin en schep de vis daarna uit de pan. Wrijf of maal de kunyit, de lombok, de gember, de sjalotten fijn tot een pasta en meng dit met de mosterd. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe. Voeg dan de azijn toe en kook het geheel voor 2 minuten. Stof de vis in een pot en giet hier de saus overeen en laat het afkoelen voor gebruik.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 161 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41030025