1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Acar Ikan 3

Bahan-bahan:
ingrediënten:
1 schelvis
6 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
5 sjalotten
2 cm kunyit
1 eetl mosterd
olie
zout
250 ml azijn

Cara membuat:
Bereiding:
Snijd de vis in moten en wrijf deze in met zout en laat dit 12 uur intrekken. Verhit in een wok/wadjan de olie en bak de vis goudbruin en schep de vis daarna uit de pan. Wrijf of maal de kunyit, de lombok, de gember, de sjalotten fijn tot een pasta en meng dit met de mosterd. Verhit in een wok/wadjan 2 eetl olie en fruit hierin de boemboe. Voeg dan de azijn toe en kook het geheel voor 2 minuten. Stof de vis in een pot en giet hier de saus overeen en laat het afkoelen voor gebruik.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 114 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35413955