Recente reacties

Shaun 3 days ago Pandan Chiffron Cake 1
Bakken in een chiffon vorm en op de kop laten afkoelen (op pootjes van de vorm). Dan zakt de cake niet in en blijft hij lekker hoog en luchtig. Ik gebruik altijd 1 ei minder en 250gram meel zodat het beslag iets droger wordt.
Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Write a comment
Sateh Kambing 3 - sate van geit

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Sateh Kambing 3
sate van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitevlees
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
4 eetl olie
houten satestokjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de gember, de knoflook en de lombok fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje lamgzaam gaar en bruin. Bestrijk de stokjes regelmatig met de marinade en serveer de kecapsaus erbij.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 137 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41186318