sate van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitevlees
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
4 eetl olie
houten satestokjes
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de gember, de knoflook en de lombok fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje lamgzaam gaar en bruin. Bestrijk de stokjes regelmatig met de marinade en serveer de kecapsaus erbij.
ingrediënten:
500 gr geitevlees
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
4 eetl olie
houten satestokjes
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de gember, de knoflook en de lombok fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje lamgzaam gaar en bruin. Bestrijk de stokjes regelmatig met de marinade en serveer de kecapsaus erbij.