1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actiefSter actiefSter actiefSter actiefSter actief
 
Sateh Kambing 3
sate van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitevlees
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
4 eetl olie
houten satestokjes

Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de gember, de knoflook en de lombok fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje lamgzaam gaar en bruin. Bestrijk de stokjes regelmatig met de marinade en serveer de kecapsaus erbij.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 107 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999