zoeken
Recente reacties

1 months ago Orek Tahu - gebakken gekruide tahu
Superlekker recept!
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.
Ik heb alleen wat minder gula djawa gebruikt (50 gram), dat was voor ons voldoende zoet.

2 months ago Sambal Badjak
@Janje kan dan macademia noten gebruiken

2 months ago Sambal Badjak
Als je geen kerimi kunt krijgen, is er dan een alternatief?

2 months ago Kacang Bawang - Gebakken Knoflook-pinda's
Als je niet de geur of allergie van knoflook heb, haal het binneste gedeelte uit de teen. Help echt.

3 months ago
@raphMensen die normaliter geen of weinig knoflook eten, hebben dezelfde of de volgende dag last van knoflook 'stank'. Hetzelfde geldt voor uien of andere uitheemse kruiden c.q. specerijen. Knoflook is één van de superfoods.

4 months ago Rendang Jamur - rendang van paddenstoelen
Wat een heerlijk recept, ik heb de rendang jamur gemaakt met cantharellen!
Laatst gelezen
- Gulai Ayam Surakarta - in kokosmelk gestoofde gekruide kip
- Sup Ikan Gurami - gekruide vissoep
- hete soep met ei
- Sayur Bening Labu Air - gestoofde kalabas met spinazie
- Bahoesa Tjina - gehaktballetjes met groenten
- Manisan mangga pedis - stukjes mango
- Sateh babi 5 - Saté van varkensvlees
- Kerrie Benggala Ayam
- Be Siap Gerangasem Base Bali - Gekookte gemarineerde kip
- Semur Bebek - smoor / stoofpotje van eend
Sateh Kambing 3 - sate van geit


Sateh Kambing 3
sate van geit
sate van geit
Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr geitevlees
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
4 eetl olie
houten satestokjes
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de gember, de knoflook en de lombok fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje lamgzaam gaar en bruin. Bestrijk de stokjes regelmatig met de marinade en serveer de kecapsaus erbij.
ingrediënten:
500 gr geitevlees
5 teentjes knoflook
3 cm gember (jahe/djahé)
1 rode lombok
4 eetl olie
houten satestokjes
Cara membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in stukjes. Wrijf of maal de gember, de knoflook en de lombok fijn tot een pasta. Meng dit met het vlees en de olie en laat dit tenminste 1 uur marineren. Rijg het vlees aan de stokjes en rooster deze boven een houtskoolvuurtje lamgzaam gaar en bruin. Bestrijk de stokjes regelmatig met de marinade en serveer de kecapsaus erbij.
- Gegevens
- Written By & Copyright:F.M.Wiedenhoff-Kokkieblanda
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.
Be the first to comment.