1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Sateh Makasar

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2000 gr mals rundvlees/lamsvlees
3 eetl olie

Haluskan:
boemboe:
8 sjalotten
10 teentjes knoflook
2 serehstengels
3 eetl ketumbar
1 theel jinten
6 cm kunyit (kurkuma)
1 theel gula jawa

Cara Membuat:
bereiding:
Snijd het vlees in kleine stukjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de boemboe fijn tot een pasta. Verhit in een wok/wadjan de olie en fruit hierin de boemboe voor 3 minuten. Voeg het vlees toe en laat dit tenminte 1,5 uur marineren. Rijg dan het vlees aan saté stokjes en rooster deze bruin en gaar boven een houtskoolvuurtje.
Serveer de saté met de zure pindasaus (zie recept).

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 71 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415446