1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Iga Kambing Lada Hitam
lamskoteletjes in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamskoteletten
5 teentjes knoflook
1/2 ui
1 cm jahe
1000 ml water
6 eetl kecap manis
2 rode lomboks
4 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten marinade:
1 theel sesamolie
3 eetl oestersaus
2 theel zwarte peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de ui en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediénten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee de koteletten voor tenminste 1 uur.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de koteletten met de marinade toe en bak deze totdat het vocht is verdampt. Dan het water en de kecap toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de lomboks toevoegen en kook deze zacht. Serveer.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 108 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999