lamskoteletjes in zwarte peper saus
Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamskoteletten
5 teentjes knoflook
1/2 ui
1 cm jahe
1000 ml water
6 eetl kecap manis
2 rode lomboks
4 eetl olie
Bahan saus:
ingrediënten marinade:
1 theel sesamolie
3 eetl oestersaus
2 theel zwarte peper
1/2 theel zout
Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de ui en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediénten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee de koteletten voor tenminste 1 uur.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de koteletten met de marinade toe en bak deze totdat het vocht is verdampt. Dan het water en de kecap toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de lomboks toevoegen en kook deze zacht. Serveer.