banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Semur Iga Kambing Lada Hitam - lamskoteletjes in zwarte peper saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Semur Iga Kambing Lada Hitam
lamskoteletjes in zwarte peper saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
750 gr lamskoteletten
5 teentjes knoflook
1/2 ui
1 cm jahe
1000 ml water
6 eetl kecap manis
2 rode lomboks
4 eetl olie

Bahan saus:
ingrediënten marinade:
1 theel sesamolie
3 eetl oestersaus
2 theel zwarte peper
1/2 theel zout

Cara membuat:
bereiding:
Hak de knoflook en de jahe fijn. Snijd de ui en de lomboks in dunne reepjes. Meng de ingrediénten voor de marinade goed door elkaar en marineer hiermee de koteletten voor tenminste 1 uur.
Verhit in een pan de olie en fruit de knoflook, de ui en de jahe voor 2 minuten. Voeg dan de koteletten met de marinade toe en bak deze totdat het vocht is verdampt. Dan het water en de kecap toevoegen en kook het geheel zachtjes gaar. Dan de lomboks toevoegen en kook deze zacht. Serveer.

Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40585463