banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
Rene 2 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 5 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 6 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 1 years ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
Icon Write a comment
Ikan Nila Campur Jamur - gestoomde tilapia met shiitake
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Nila Campur Jamur
gestoomde tilapia met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tilapia
1/2 theel zout
1/2 eetl citroensap
3 cm jahe
3 shiitake paddenstoelen
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
3 gedroogde chili pepers
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
2 kleine lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe, hak de shiitake, de chili en de knoflook fijn en snijd de lente-ui fijn.
Marineer de vis met het zout en het citroensap en laat 15 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en marineer hiermee de vis voor tenminste 20 minuten.
Leg de vis met de marinade op een bananenblad en stoom de vis in 25-30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 31 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40310203