Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan Nila Campur Jamur - gestoomde tilapia met shiitake

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan Nila Campur Jamur
gestoomde tilapia met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tilapia
1/2 theel zout
1/2 eetl citroensap
3 cm jahe
3 shiitake paddenstoelen
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
3 gedroogde chili pepers
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
2 kleine lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe, hak de shiitake, de chili en de knoflook fijn en snijd de lente-ui fijn.
Marineer de vis met het zout en het citroensap en laat 15 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en marineer hiermee de vis voor tenminste 20 minuten.
Leg de vis met de marinade op een bananenblad en stoom de vis in 25-30 minuten gaar.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 51 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41024526