1 2 3 4

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

recente reacties

susanne
moet daar niet iets van nats bij
Pancong - kokoscake in Joomla Article
Chantal
Gemaakt als extraatje voor bij de kersthapjes. Hier al helemaal goedgekeurd! Moet me inhouden niet s...
Sophie
Goedenavond!
Dank voor dit recept. Ik heb het net gemaakt en het was heerlijk. Ik vroeg me af wat ...
Nachita Wolff Schoemaker
Mijn moeder (Indo-Chinese vrouw, op Java geboren en getogen, evenals ik) deed geen tomaten bij de Da...
Mevr. J.A. Kalff
Verkoopt u ook melkvis, zo niet waar kan ik het kopen?

@ bijvoorbeeld bij schmidtzeevis maar kan ...

Gebruikerswaardering: 0 / 5

Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Nila Campur Jamur
gestoomde tilapia met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tilapia
1/2 theel zout
1/2 eetl citroensap
3 cm jahe
3 shiitake paddenstoelen
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
3 gedroogde chili pepers
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
2 kleine lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe, hak de shiitake, de chili en de knoflook fijn en snijd de lente-ui fijn.
Marineer de vis met het zout en het citroensap en laat 15 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en marineer hiermee de vis voor tenminste 20 minuten.
Leg de vis met de marinade op een bananenblad en stoom de vis in 25-30 minuten gaar.

Leave your comments

Post comment as a guest

0 / 250 Character restriction
Your text should be in between 10-250 characters
  • No comments found

who is online

We hebben 117 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
35415999