banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 4 days ago Sate Sapi - geurige sate van rundvlees
@Marykan elk soort zijn omdat je lang moet marineren.
Beste Kokkie, welke soort rundvlees gebruik ik voor dit recept?
Zoals de meeste recepten op deze site zijn kloppen de recepten en de verhoudingen, vervang de vissaus door een pittige bouillon en het recept is geschikt voor vegetariërs. ook een heerlijk recept voor onervaren koks.
Waar wordt dit gerecht bij geserveerd? Het lijkt me een heerlijk gerecht.
Jcm Avatar
Rene 5 months ago
@Jan-RoelofBij stomen komen de smaken beter uit ,ook pisang bladen geven veel aroma
kenur = kencur?

oeps, aangepast en bedankt
oops, aangepast
Ik neem aan dat het 500 g champignons moeten zijn en geen 50...?
Jcm Avatar
KokkieBlanda 7 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Icon Write a comment
Ikan Nila Campur Jamur - gestoomde tilapia met shiitake
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan Nila Campur Jamur
gestoomde tilapia met shiitake

Bahan-bahan:
ingrediënten:
2 tilapia
1/2 theel zout
1/2 eetl citroensap
3 cm jahe
3 shiitake paddenstoelen
2 eetl kecap asin
1/2 theel peper
3 gedroogde chili pepers
4 teentjes knoflook
1/2 theel palmsuiker
2 kleine lente-ui
bananenblad

Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe, hak de shiitake, de chili en de knoflook fijn en snijd de lente-ui fijn.
Marineer de vis met het zout en het citroensap en laat 15 minuten intrekken. Voeg dan de overige ingrediënten toe en marineer hiermee de vis voor tenminste 20 minuten.
Leg de vis met de marinade op een bananenblad en stoom de vis in 25-30 minuten gaar.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 141 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
40580483