Recente reacties

Oh, deze is wel heel erg lekker
ziet er erg lekker uit
Heerlijk!, Ik had het recept gehalveerd omdat ik alleenstaande ben. De kecaps,

oestersaus en worchestersaus op het einde nog naar smaak extra toegevoegd. . Ik heb iets meer paksoy gebruikt en gekookte garnalen uit de vriezer. Binnen een kwartier een volledige maaltijd op tafel,
Vraagje, de ansjovis, is dat gezouten uit een potje of vers?

Bij voorkeur vers en anders eerst afspoelen vanwege het zout
Klein vraagje, de ansjovis, is dat uit een potje en zout of vers?
Als je de plakjes tempeh eerst even een paar minuutjes stoomt zijn ze minder bitter en nemen ze de kruiden beter op.
Write a comment
Ikan nila acar kuning - gebakken vis in een licht zurige saus

Gebruikerswaardering: 5 / 5

Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief Ster actief
 
Ikan nila acar kuning
gebakken vis in een licht zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tilapia
1/2 eetl limoensap
1/2 theel zout
2 cm jahe
100 gr wortel
100 gr komkommer
1 rode lombok
2 serehstengels
2 theel palmsuiker
500 ml water
1 theel azijn
1 lenteui
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri noot
2 cm kunyit
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe. Marineer de vis met het limoensap, het zout en de jahe voor tenminste 15 minuten. Snijd de wortel julienne, ontpit de komkommer en snijd deze in ringen. Ontpit de lombok en snijd deze in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en bruin. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de wortel, de komkommer en de lombok toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en kook het geheel gaar. Voeg de vis, de azijn en de lentui toe en roer alles goed doorelkaar en serveer.
Pin It
Say something here...
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 61 gasten en geen leden online

Contact

  • Kokkieblanda.nl
  • email: dragon(atkokkieblanda.nl
  • website: www.kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
41068951