banner2

Sponsored Links

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Recente reacties

Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 6 months ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Jcm Avatar
Henk 7 months ago
@MirandaIk zou het op 4 uur houden. Wel even de boemboe fruiten en het vlees bruin aanbraden.
Klopt, deze sambal is overheerlijk!!! Heel apart, erg pittig ook. :))

Leuke website heb je, ik heb je net ontdekt, maar ben nu al grote fan. Super bedankt voor al het lekkers dat je met ons deelt. 01f52
@Joklopt, het is een wat grove sambal. Wel erg lekker!
Deze sambal lijkt eer op een soort relish, hij is erg grof, hoort dit?
Ik ga het proberen, ben niet zo'n fan van deze groente, maar had er nooit zo'n lekker recept van. Alleen van mijn broer.
Jcm Avatar
Bernard 8 months ago Opor Daging - gestoofd rundvlees
Erg smakelijk, al heb ik wel wat rawits erin verwerkt en de kentjoer weggelaten.
Jcm Avatar
Jet van Steijn 8 months ago Simping Goreng - gebakken mosselen
@KokkieBlandaLaat ik dat nou kunnen!!! Dankjewel.

0ba2d
Icon Write a comment
Ikan nila acar kuning - gebakken vis in een licht zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan nila acar kuning
gebakken vis in een licht zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tilapia
1/2 eetl limoensap
1/2 theel zout
2 cm jahe
100 gr wortel
100 gr komkommer
1 rode lombok
2 serehstengels
2 theel palmsuiker
500 ml water
1 theel azijn
1 lenteui
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri noot
2 cm kunyit
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe. Marineer de vis met het limoensap, het zout en de jahe voor tenminste 15 minuten. Snijd de wortel julienne, ontpit de komkommer en snijd deze in ringen. Ontpit de lombok en snijd deze in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en bruin. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de wortel, de komkommer en de lombok toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en kook het geheel gaar. Voeg de vis, de azijn en de lentui toe en roer alles goed doorelkaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 139 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
37610280