banner2

Translations

nlenfrdeiditnoptes

Sponsored Links

Recente reacties

Jcm Avatar
KokkieBlanda 1 months ago Pao Yang Sauce Palo - eend in kaneelsaus
@Martineonze kookboeken kan je terug vinden op de site, kijk https://www.kokkieblanda.nl/tokos/bestelformulier-kookboek voor een inhoudsopgave
Hallo, verkopen jullie deze recepten in kookboeken?
Ik zou er graag enkele willen kopen.
Met vriendelijke groet,
Martine oude Booyink
Jcm Avatar
KokkieBlanda 2 months ago Martabak - vleesgevulde deegpakketjes
@Rita zou ik niet doen, rijstmeel is te fijn en het deeg voor de martabak moet iets stevig zijn ivm de vulling
Zou je ipv tarwe bloem, ok rijkste bloem kunnen gebruiken?
Dit is héél erg lekker, helaas zo onbekend bij velen. Dit recept kreeg ik van m'n lieve Indische vriendin in 1977!!! Wat mooi om dit nu hier te zien....
Jcm Avatar
Rens Nijman 11 months ago Adobong Gulay
Voor hoeveel personen zijn de recepten

@Rens: in het algemeen voor 4 personen
In dit gerecht hoort holy basil, geen thai basil, dacht ik ?
Ziet er geweldig uit.
Jcm Avatar
Bernard 1 years ago Kippenbouillon 2
Als je bouillon trekt van botten, dan mag dat gerust enkele dagen op een laag pitje doorgaren zodat de gelatine vrijkomt. Gelatine is erg gezond en je kunt er alle botten voor gebruiken. Vooral de gewrichten van de dieren geven goeie gelatine.
de lever niet langer dan 471f8 minuten meebakken. Anders wordt ze droog en korrelig.
Icon Write a comment
Ikan nila acar kuning - gebakken vis in een licht zurige saus
Ster inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactiefSter inactief
 
Ikan nila acar kuning
gebakken vis in een licht zurige saus

Bahan-bahan:
ingrediënten:
500 gr tilapia
1/2 eetl limoensap
1/2 theel zout
2 cm jahe
100 gr wortel
100 gr komkommer
1 rode lombok
2 serehstengels
2 theel palmsuiker
500 ml water
1 theel azijn
1 lenteui
olie
 
Haluskan:
bumbu:
4 sjalotjes
3 teentjes knoflook
1 kemiri noot
2 cm kunyit
1/2 theel peper
 
Cara membuat:
bereiding:
Rasp de jahe. Marineer de vis met het limoensap, het zout en de jahe voor tenminste 15 minuten. Snijd de wortel julienne, ontpit de komkommer en snijd deze in ringen. Ontpit de lombok en snijd deze in reepjes. Wrijf of maal de ingrediënten voor de bumbu fijn tot een pasta.
Verhit in een pan de olie en bak de vis gaar en bruin. Verhit in een pan 2 eetl olie en fruit de bumbu en de sereh voor 4 minuten. Voeg dan de wortel, de komkommer en de lombok toe en bak dit 3 minuten. Voeg dan het zout, de palmsuiker en het water toe en kook het geheel gaar. Voeg de vis, de azijn en de lentui toe en roer alles goed doorelkaar en serveer.
Pin It
Jcm Avatar
Say something here...
Cancel
Log in with
or post as a guest
Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

who is online

We hebben 100 gasten en geen leden online

Contact

Kokkieblanda.nl

email: dragon(at)kokkieblanda.nl

website: kokkieblanda.nl

Statistics

Artikelen bekeken hits
39813093